Banner - Dame achter een laptop met de LoopbaanCampus

Provincie Loopbaan Campus stopt!

Per 21 september 2022

Provincie Loopbaan Campus

Vanaf maart 2019 staat de Provincie Loopbaan Campus online, de opvolger van Meesterinjewerk.nl. Met de site wil het A&O-fonds Provincies de provinciemedewerkers ondersteunen bij het nemen van regie over hun eigen loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap.

 

Op de Provincie Loopbaan Campus zijn heel overzichtelijk instrumenten, informatie en inspiratie te vinden die helpen na te denken én te werken aan loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. Medewerkers kunnen er testen doen om duidelijker te krijgen welke werkzaamheden en functies passen bij hun persoonlijk profiel.

Talentkompas

Een van de instrumenten is het Talentkompas. Dit is een gratis online instrument, bestaande uit een aantal vragenlijsten, dat een automatisch gegenereerde rapportage oplevert met de kwaliteiten van de medewerker en tips voor ontwikkeling en loopbaanadvies. Het instrument stimuleert de medewerkers om actief met hun ontwikkeling aan de slag te gaan en helpt P&O-ers, loopbaanprofessionals en managers in de ondersteuning bij het ontwikkelen van hun mensen.

Expertgroep

Ben jij nauw betrokken bij loopbaanontwikkeling en heb je goede ideeën? En lijkt het je leuk om mee te denken en een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van de PLC? Lees dan meer en meld je aan voor de expertgroep!

Documenten/media met meer info

Naar het product

Bekijk hieronder de producten zoals ze beschikbaar worden gesteld aan de provinciemedewerkers:

Provincie Loopbaan Campus →

Talentkompas →

Meedenken?

Als je ideeën hebt en wilt meedenken over dit product, stuur ons dan een mail.

Mail

Contact

Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op.

Marga Waldekker

Blijf op de hoogte

Het A&O-fonds Provincies brengt maandelijks een nieuwsbrief uit. Wil je deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter.