Informatie voor HRM/OR

De activiteiten van het A&O-fonds Provincies vallen binnen de programmalijnen HRM, arbeidsomstandigheden, arbeidsmarkt en medezeggenschap en hebben tot doel om de wendbaarheid en weerbaarheid van de medewerkers en de organisatie te versterken. Hier tref je de informatie over actuele activiteiten binnen deze programmalijnen aan, die voor jou als professional (HR-professional, OR-lid of arbo-adviseur) van toegevoegde waarde kan zijn. Kijk ook onder ‘archief’ voor activiteiten die in het verleden – voor 1 januari 2016 – hebben plaatsgevonden.

HRM

HRM

Het A&O-fonds biedt diverse activiteiten en instrumenten ter ondersteuning van HRM en medewerkers met als overkoepelende thema’s mobiliteit en brede inzetbaarheid.

 

Lees meer

Arbeidsomstandigheden

Arbeidsomstandigheden

Het A&O-fonds voorziet arboprofessionals en medewerkers van instrumenten en up-to-date kennis ter bevordering van gezond en veilig werken.

 

Lees meer

Arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt

Het A&O-fonds levert o.a. met de jaarlijkse Personeelsmonitor een bijdrage aan het versterken van de positie van provincies op de arbeidsmarkt.

 

Lees meer

Medezeggenschap

Medezeggenschap

Het A&O-fonds wil een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van frisse en innovatieve vormen van medezeggenschap.

 

Lees meer

Samenwerking Sector

Samenwerking Sector

De activiteiten en producten van het A&O-fonds worden gemaakt voor en door de sector. Hiervoor zoeken we expliciet de samenwerking met de provincies.

 

Lees meer

Voor Medewerkers

Voor Medewerkers

Naast de activiteiten voor en de samenwerking met HR/OR heeft het A&O-fonds veel instrumenten te bieden voor de medewerker zelf.

 

Lees meer