content-header3
qewrtyuiop

A&O Provincie Academie

De A&O Provincie Academie is vanaf 1 juli 2017 hét leerplatform voor alle provinciemedewerkers. Met het grote, veelal gratis, aanbod, wordt leren op laagdrempelige wijze gestimuleerd. De medewerker kan zelf bepalen wat hij leert, voortvloeiend uit zijn eigen behoeften en wensen of uit een gezamenlijk opgesteld ontwikkelingsplan.

Alle cursussen en e-books die worden aangeboden door het A&O-fonds Provincies, staan opgenomen in een overzichtelijk totaal overzicht. Je vindt hier:

• A&O ProvinciE-learning met een vast aanbod van zestien gratis, online cursussen en webinars, dat jaarlijks wordt ge-update.
• De A&O ProvinciE-bieb met ruim 100 gratis, educatieve, bondige e-books.
• Leermodules Vitaliteit & Gezondheid met een pakket van gratis online leermodules specifiek over vitaliteit en gezondheid.
• Het cursusaanbod van onze samenwerkingspartner de VNG Academie, hét leerplatform voor gemeenteambtenaren, met veel overlap in onderwerpen die ook voor provincieambtenaren spelen.

Documenten/media met meer info

Naar het product

Bekijk hieronder de producten zoals ze beschikbaar worden gesteld aan de provinciemedewerkers:

A&O Provincie Academie →

A&O ProvinciE-learning →

A&O ProvinciE-bieb →

Vitaliteit & Gezondheid →

VNG Academie →

Meedenken?

Als je ideeën hebt en wilt meedenken over dit product, stuur ons dan een mail.

Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op.

Marga Waldekker

Blijf op de hoogte

Het A&O-fonds Provincies brengt maandelijks een nieuwsbrief uit. Wil je deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter.