Banner -Twee mensen die een gesprek voeren

Het Goede Gesprek

Zoals vastgelegd in de cao 2017-2018 voeren de leidinggevenden en medewerkers bij de provincies samen steeds vaker ‘het goede gesprek’. Dit ter vervanging van de jaarlijkse gesprekscyclus. Om zowel de medewerker als de leidinggevende hierbij te ondersteunen, heeft het A&O-fonds Provincies van de cao-partijen opdracht gekregen om een tool te ontwikkelen.

De tool faciliteert medewerkers en leidinggevenden bij het voeren van het goede gesprek met instrumenten, tips en informatie. In het onderdeel Gesprek kan je bijvoorbeeld – samen met je gesprekspartner – een gesprek plannen, voorbereiden, vastleggen en evalueren. De medewerker kan via de tool feedback en/of feedforward vragen aan collega’s of derden. Naast deze instrumenten bevat de tool tips en extra informatie over het voeren van het goede gesprek. Ook is de cao provinciale sector opgenomen.

 

De tool Het Goede gesprek is beschikbaar als webversie en als app. De app is onder de naam Het Goede Gesprek te downloaden in de App Store en de Google Play store.

Naar het product

Bekijk hieronder het product zoals deze beschikbaar wordt gesteld aan de provinciemedewerkers:

Informatie voor medewerkers →

En aan leidinggevenden:

Informatie voor leidinggevenden →

Meedenken?

Als je ideeën hebt en wilt meedenken over dit product, stuur ons dan een mail.

Mail

Contact

Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op.

Marga Waldekker

Blijf op de hoogte

Het A&O-fonds Provincies brengt maandelijks een nieuwsbrief uit. Wil je deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter.