content-header3
ggs

Het Goede Gesprek

Zoals vastgelegd in de cao 2017-2018 voeren de leidinggevenden en medewerkers bij de provincies samen steeds vaker ‘het goede gesprek’. Dit ter vervanging van de jaarlijkse gesprekscyclus. Om zowel de medewerker als de leidinggevende hierbij te ondersteunen, heeft het A&O-fonds Provincies van de cao-partijen opdracht gekregen om een tool te ontwikkelen in de vorm van een app.

De app faciliteert het voeren van het goede gesprek met tools, tips en informatie. In het onderdeel Gesprek kan je bijvoorbeeld een gesprek plannen, voorbereiden, vastleggen en evalueren. In het onderdeel Ontwikkelen kan de medewerker feedback en/of feedforward vragen aan collega’s of derden. Naast deze tools bevat de app tips en extra informatie over het voeren van het goede gesprek. Ook zijn de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies (CAP) en veelgestelde vragen opgenomen.

De app is onder de naam Het Goede Gesprek te downloaden in de App Store en de Google Play store. Tevens is er een webversie beschikbaar.

Naar het product

Bekijk hieronder het product zoals deze beschikbaar wordt gesteld aan de provinciemedewerkers:

Het Goede Gesprek →

Meedenken?

Als je ideeën hebt en wilt meedenken over dit product, stuur ons dan een mail.

Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op.

Marga Waldekker

Blijf op de hoogte

Het A&O-fonds Provincies brengt maandelijks een nieuwsbrief uit. Wil je deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter.