content-header3
ao-header-platen-meesterinjewerk

Meesterinjewerk.nl

Sinds oktober 2015 staat de site Meesterinjewerk.nl online. Hiermee ondersteunt het A&O-fonds Provincies de provinciemedewerkers bij het nemen van regie over hun eigen loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap.

 

Meesterinjewerk.nl brengt alle instrumenten, informatie en inspiratie bijeen die helpen na te denken én te werken aan iemands loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. Medewerkers kunnen er testen doen om duidelijker te krijgen welke werkzaamheden en functies passen bij hun persoonlijk profiel.

Een van de instrumenten is het Talentkompas. Dit is een gratis online instrument, bestaande uit een aantal vragenlijsten, dat een automatisch gegenereerde rapportage oplevert met de kwaliteiten van de medewerker en tips voor ontwikkeling en loopbaanadvies. Het instrument stimuleert de medewerkers om actief met hun ontwikkeling aan de slag te gaan en helpt P&O-ers, loopbaanprofessionals en managers in de ondersteuning bij het ontwikkelen van hun mensen.

 

Binnenkort wordt Meesterinjewerk.nl vervangen door een nieuw, verbeterd platform. Tot die tijd kunnen de medewerkers gebruik blijven maken van Meesterinjewerk.nl.

Documenten/media met meer info

Naar het product

Bekijk hieronder de producten zoals ze beschikbaar worden gesteld aan de provinciemedewerkers:

Meesterinjewerk.nl →

Talentkompas →

Meedenken?

Als je ideeën hebt en wilt meedenken over dit product, stuur ons dan een mail.

Mail

Contact

Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op.

Marga Waldekker

Blijf op de hoogte

Het A&O-fonds Provincies brengt maandelijks een nieuwsbrief uit. Wil je deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter.