Aanbod A&O ProvinciE-learning

De A&O Provincie Academie biedt onder de naam A&O ProvinciE-learning een divers aanbod van gratis online opleidingen. Je kunt hier gebruik van maken als je je wilt professionaliseren op divers gebied zoals: persoonlijk leiderschap, communicatie en ICT. Ook biedt A&O ProvinciE-learning provinciespecifieke opleidingen en zijn er kwartaalacties met een speciaal aanbod.

We onderscheiden drie vormen van online leren: essentials (korte, krachtige microcursussen), e-learnings (verdiepende cursussen) en webinars (live uitzendingen met experts, 30 minuten). Bij de toelichting op een cursus zie je welke leervorm het betreft.

Je kunt je eenmalig inschrijven en vervolgens gebruik maken van het volledige onderstaande aanbod. Heb je al een account bij A&O ProvinciE-learning, dan staan deze cursussen reeds in je account.

Bekijk voor meer leermodules het aanbod diversiteit & inclusiviteit

Voor meer leermodules op het gebied van vitaliteit, gezondheid en een veilige werkomgeving zie de Arbo Campus

Direct regelen

Widget Century Skills