Arbo Campus

Wil jij energiek en veerkrachtig door kunnen werken? En daarnaast genoeg energie overhouden om ook privé leuke dingen te doen? Kom dan naar de Arbo Campus! Dé plek waar je alles vindt over veilig, gezond en met plezier werken bij de provincie, zodat je fit en vitaal blijft.

De samenleving verandert en de provincies bewegen mee om hun rol te kunnen blijven vervullen. Denk bijvoorbeeld aan verandering in werk, beleid, omgeving, innovatie en techniek. Dit vraagt ook veel van jou als werknemer. Dus zorg dat je vitaal bent, dan kun je makkelijker meebewegen! Deze site van het A&O-fonds Provincies helpt je hiermee aan de hand van belangrijke vitaliteitsthema’s. Je vindt hierover informatie, maar bijvoorbeeld ook e-learnings.

Dé plek waar je alles vindt over veilig en gezond werken bij de provincie.

Verdieping van de belangrijke vitaliteitsthema’s: meer Bewegen, niet Roken, matig Alcohol, gezonde Voeding, meer Ontspanning en werken aan Ontwikkeling.

Verschillende gratis e-learnings die je kunnen helpen om vitaal te blijven.

Direct aan de slag

Wacht niet langer en ga hier direct aan de slag.

Naar de Arbo Campus

Meer instrumenten

Nieuwsgierig wat het A&O-fonds Provincies nog meer te bieden heeft?

Alle instrumenten

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles waar jij als provinciemedewerker gebruik van kunt maken? Laat dan je gegevens achter.