Overig aanbod

Verhalen uit de provincie

Zoveel mensen, zoveel ervaringen. Ben jij ook benieuwd naar wat je collega’s te vertellen hebben? Laat je inspireren en motiveren door mooie verhalen uit de provinciale sector.

 

Bekijk alle verhalen

A&O Inspiratiebank Hybride Werken

Hybride werkvormen doen hun intrede binnen arbeidsorganisaties. Ook bij de sectoren gemeenten, waterschappen en provincies. De A&O fondsen Inspiratiebank Hybride Werken is een gezamenlijk initiatief van de drie A&O fondsen in deze sectoren. De digitale Inspiratiebank biedt een overzicht van inspirerende voorbeelden en aanpakken uit gemeentelijke-, waterschaps- en provinciale organisaties, en van organisaties buiten deze sectoren, op vraagstukken rond hybride werken.

 

Meer informatie → 

A&O fondsen Webinars

In het voorjaar van 2021 organiseerden A&O-fonds Provincies, A&O fonds Gemeenten en A&O-fonds Waterschappen gezamenlijk een serie van vijf lunchwebinars. Tijdens elk webinar stond een actueel HR-thema centraal.

 

Meer informatie en terugkijken → 

A&O fondsen Collegereeks Omgevingswet OR-leden

In maart 2021 is de online Collegereeks ‘Omgevingswet voor OR-leden’ uitgezonden. In vier sessies van 90 minuten namen verschillende sprekers de deelnemers mee door de Omgevingswet.

 

Meer informatie en terugkijken