Overig aanbod

Werk & Mantelzorg

Wil jouw organisatie een aantrekkelijke werkgever zijn voor mantelzorgers, zodat medewerkers met mantelzorgtaken binnen de provinciale sector, hun werk beter kunnen combineren met de zorg voor een naaste? Doe dan mee aan dit project en maak gebruik van onze ondersteuning. 

 

Meer informatie → 

 

 

Webinarreeks Medezeggenschap

Van mei tot december 2021 organiseert het A&O-fonds Provincies samen met SBI Formaat een vijftal webinars over actuele thema’s voor leden van de ondernemingsraad (OR) en lokaal overleg (LO) en kaderleden.

 

Meer informatie en aanmelden → 

 

 

Word jij een Harrie?

‘Harrie’ is de ideale collega-werknemer die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers met een arbeidsbeperking. Harrie staat voor: Hulpvaardig-Alert-Realistisch-Rustig-Instruerend-Eerlijk.

 

De eerste Harrie Helpt Training van dit jaar in februari/maart 2021 is alweer afgerond, maar je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier als je interesse hebt in de training. Dan brengen we je als eerste op de hoogte als er weer een nieuwe training gepland staat.

 

Meer informatie  → 

 

 

A&O fondsen Webinars

In het voorjaar van 2021 organiseerden A&O-fonds Provincies, A&O fonds Gemeenten en A&O-fonds Waterschappen gezamenlijk een serie van vijf lunchwebinars. Tijdens elk webinar stond een actueel HR-thema centraal. 

 

Meer informatie en terugkijken → 

 

 

A&O fondsen Collegereeks Omgevingswet OR-leden

Begin maart is de online Collegereeks ‘Omgevingswet voor OR-leden’ uitgezonden. In vier sessies van 90 minuten namen verschillende sprekers de deelnemers mee door de Omgevingswet.

 

Meer informatie en terugkijken

 

 

Themadagen Diversiteit

De sociale partners hebben bij de totstandkoming van de provincie cao zich uitgesproken over het belang van diversiteit binnen de provinciale organisaties. Ze hebben afgesproken om een landelijke themadag te organiseren waarop alle provincies gezamenlijk dit thema kunnen verkennen. Vanwege de Covid-19 maatregelen is deze dag omgezet in vier afzonderlijke Webinars die verspreid in de periode januari tot en met maart 2021 werden georganiseerd.

 

Meer informatie en terugkijken

Zie ook