content-header3

pijl_active_kleur-final

A&O fondsen festival 2018

logo-ao-fondsen-festival

Op donderdag 4 oktober 2018 wordt het tweejaarlijkse A&O fondsen festival (voorheen HR-festival) georganiseerd. Het festival is een samenwerking tussen de A&O-fondsen Provincies, Waterschappen en Gemeenten en is hét HR-event voor P&O, arbo- en OR-professionals, managers en geïnteresseerden in HR- en organisatievraagstukken uit deze drie sectoren. De rode draad in het aanbod van workshops, activiteiten en lezingen is de ontwikkeling van medewerker en organisatie.

Op www.aenofondsenfestival.nl vindt u meer informatie en kunt u een impressie bekijken van de editie 2016. Vanaf juni kunt u zich inschrijven voor het festival 2018. Noteert u hem alvast in uw agenda!

Workshops

Het festival is bedoeld om actuele onderwerpen en innovaties uit de sectoren te presenteren, verbindingen te leggen, een kijkje te nemen in elkaars keuken en inspiratie op te doen. Het programma omvat dan ook, naast een aantal prominente sprekers, een groot aantal interessante workshops georganiseerd door en voor de sectoren. En daarvoor hebben we uw inbreng nodig!

Wilt u ons helpen er een geslaagd festival van te maken? Laat ons dan weten welke innovatieve HR-projecten er binnen uw organisatie zijn die de moeite waard zijn om te delen. De thema’s waarbinnen de workshops georganiseerd kunnen worden, zijn breed:
• Vitaliteit
• Impact digitalisering
• Strategisch HRM
• Persoonlijke ontwikkeling
• Veranderende overheid
• Arbeidsmarkt

Wilt u een bijdrage leveren in de vorm van een workshop? Laat dit dan weten via info@aenoprovincies.nl.