content-header3

pijl_active_kleur-final

HR-festival 2016

logo-hr-festival-inspireren-01

Op donderdag 13 oktober 2016 vond het HR-festival plaats. Hét HR-event voor P&O, arbo- en OR-professionals en managers en geïnteresseerden in HR- en organisatievraagstukken uit de sectoren Provincies, Gemeenten en Waterschappen. We namen de actuele en toekomstige ontwikkelingen op HR-gebied onder de loep,  gingen in op trends en we zoomden in op wat er gebeurt op de werkvloer en hoe het staat met onze persoonlijke ontwikkeling.

Het HR-festival heeft een eigen website. Hier zijn foto’s, filmpjes en de presentaties te vinden. Tijdens het HR-festival zijn er verschillende workshops door de provincies verzorgd. De presentaties en contactpersonen staan ook in het Expertisecentrum.

Naast de website hebben we in aanloop naar het festival ook een HR-festival magazine uitgebracht met meer achtergrondinformatie.

Op donderdag 4 oktober 2018 vindt het volgende HR-festival plaats. Binnenkort volgt hierover meer informatie.