content-header3

 medewerker-inactief

medewerker-actief

pijl_active_kleur-final

A&O ProvinciE‐learning

cedeoalgemeen_fcA&O ProvinciE-learning is de e-learningportal van het A&O-fonds Provincies, tot stand gekomen in samenwerking met de provincies, en is beschikbaar voor alle provinciemedewerkers. 16 online cursussen zijn op alle momenten beschikbaar!

 

Ziet u een cursus die goed van pas komt in uw werk, iets waar u zich altijd al in wilde verbeteren, of een cursus die een mooie aanvulling is op uw cv? Meld u dan aan met uw provinciemailadres en ontvang van ons binnen 3 werkdagen een inlogcode. Met deze code kunt u onbeperkt inloggen in de portal van A&O ProvinciE-learning en een of meer cursussen volgen. We wensen u veel succes bij het uitzoeken van een cursus en veel leerplezier!

 

Bekijk hier het volledige cursusaanbod

 

Wilt u een cursus volgen?
Klik dan hier, en meld u aan met uw provinciemailadres. Heeft u hulp hierbij nodig of heeft u vragen, mail dan naar leren@aenoprovincies.nl.

 

Heeft u al inloggegevens ontvangen?

Ga dan naar de portal van A&O ProvinciE-learning en log in. U kunt hiervoor uw reeds eerdere inloggevens gebruiken. Bent u uw inlogcode kwijt, dan kunt u dit via de portal opvragen via ‘wachtwoord vergeten’.

 

Als u wilt weten hoe A&O ProvinciE-learning tot stand is gekomen en interviews met betrokkenen, dan kunt u hierover meer lezen onder de informatie voor HRM / OR.

 

Heeft u vragen over A&O ProvinciE-learning, mail dan naar leren@aenoprovincies.nl

Zie ook