A&O fondsen Collegereeks Omgevingswet OR-leden als e-learning

Gepubliceerd op 15 - 03 - 21

Begin maart is de online Collegereeks ‘Omgevingswet voor OR-leden’ uitgezonden. In vier sessies van 90 minuten namen verschillende sprekers de deelnemers mee door de Omgevingswet. Ze gingen in op het doel, de werking en het effect op de organisatie en mensen en lieten de verschillende loopbaanmogelijkheden zien die de nieuwe wet biedt. Ook leerden ze de deelnemers hoe ze als OR-lid invloed kunnen uitoefenen en het gesprek kunnen aangaan met medewerkers, directie en bestuur.

Heb je de collegereeks gemist? Of wil je bepaalde delen nog teruglezen of zien? Dat kan! Alle tips, gegeven presentaties en de colleges zijn voor iedereen beschikbaar via de portal van A&O ProvinciE-learning.

Je vindt hier de volgende colleges terug als essential, met bijbehorende downloads en links:
1. De bedoeling van de Omgevingswet
2. De werking en het effect van de Omgevingswet op organisaties
3. De kansen en mogelijkheden voor medewerkers
4. De rol van de OR in de verandering

De colleges zijn toegevoegd aan het aanbod van A&O ProvinciE-learning. Als je al een account hebt, dan kun je inloggen via onderstaande button. Heb je nog geen account, dan kun ook op de button klikken en in het inlogscherm op ‘registreren’ klikken.

Naar A&O ProvinciE-learning

Wil je nog meer weten over de omgevingswet? Om jou als provinciemedewerker nog beter voor te bereiden op de komst van de Omgevingswet stelt het A&O-fonds 250 gratis vouchers beschikbaar voor online cursussen over de Omgevingswet.

Naar voucher Omgevingswet e-learnings

De collegereeks is een gezamenlijk initiatief van de A&O-fondsen Provincies, Gemeenten en Waterschappen en de bonden CNV, FNV en CMHF.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.