content-header3

Welkom bij de A&O Provincie Academie!

Speaker Giving a Talk at Business Meeting. Audience in the conference hall. Business and Entrepreneurship. Copy space on white board.

cedeoalgemeen_fcDe A&O Provincie Academie is vanaf 1 juli 2017 hét leerplatform voor alle provinciemedewerkers.

 

Alle opleidingen, trainingen en cursussen die worden aangeboden door het A&O-fonds Provincies staan opgenomen in een totaal overzicht. U vindt hier de gratis online cursussen van A&O ProvinciE-learning, het gratis online pakket van leermodules over vitaliteit en gezondheid en u treft het aanbod aan van onze nieuwe samenwerkingspartner de VNG Academie. Bij het aanbod van de VNG Academie is er sprake van betaalde dienstverlening.

A&O ProvinciE-learning

De A&O Provincie Academie biedt onder de naam A&O ProvinciE-learning een divers aanbod van gratis online opleidingen. U kunt hier gebruik van maken als u zich wilt professionaliseren op divers gebied zoals: persoonlijk leiderschap, communicatie en ICT. Ook biedt A&O ProvinciE-learning provinciespecifieke opleidingen en zijn er kwartaalacties met een speciaal aanbod.

Vitaliteit en gezondheid

Onder het motto ‘vitaal en gezond’ biedt de A&O Provincie Academie een pakket van gratis online leermodules over vitaliteit en gezondheid. Interessant voor als u wilt investeren in uw gezondheid, uw vitaliteit en een veilige werkomgeving.

VNG Academie

De A&O Provincie Academie en de VNG Academie zijn een samenwerkingsverband aangegaan om samen ‘kennis en vaardigheden te ontwikkelen’. De VNG Academie biedt onder andere cursussen op het gebied van de omgevingswet, sociaal domein, juridische zaken, HR, transformatie, lokaal bestuur en informatiebeleid. Deze cursussen dragen bij aan de professionalisering van de diverse (beleids)ambtenaren. Dit is een aanbod waarvoor u moet betalen.

Zie ook