A&O ProvinciE-learning Winter School!

Het is winter. Een mooi moment om met een frisse blik naar het nieuwe jaar te kijken. Vanaf 21 december 2017 tot 21 maart 2018 is de online Winter School van A&O ProvinciE-learning gratis voor alle provinciemedewerkers beschikbaar. We hebben een pakket samengesteld dat kan helpen bij de goede voornemens in het kader van de persoonlijke ontwikkeling:
• Presenteren
• Personal branding
• Vocal power
• Succesvol netwerken
• Prezi

Nog andere goede voornemens? Bijvoorbeeld stoppen met roken, gezonder eten of meer ontspannen? Op onze A&O Provincie Academie, onder ‘Vitaliteit en gezondheid’, staat een standaard aanbod van verschillende cursussen en webinars die hierbij kunnen ondersteunen.

Kijk hier voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. Als u al een inlogcode heeft voor A&O ProvinciE-learning, log dan direct in op de portal van A&O ProvinciE-learning.