content-header3

Masterclass ‘Kansen voor vernieuwing’ 2011

De ProvOR en het A&O-fonds Provincies hebben 18 januari 2011 een Masterclass ‘Kansen voor vernieuwing’ georganiseerd. Hoe kun je een tijd van bezuinigingen zien als kans voor vernieuwing? Er wordt immers gesnoeid en gesneden? Toch zullen de provincies zich moeten vernieuwen om hun taken in een veranderende omgeving waar te maken. Het uitvoeren van reorganisaties, daar hebben provincies en ook OR-en binnen de provincies wel ervaring mee. Maar wat doe je als er niet alleen bezuinigd, maar ook daadwerkelijk vernieuwd moet worden? Hoe verloopt zo’n vernieuwingsproces en hoe handel je als OR? Biedt de WOR nog uitkomst? Of moeten we ook nieuwe wegen gaan inslaan? Bekijk hier het het verslag van de dag, het werkdocument en de publicatie  ’Kansen voor vernieuwing’.