content-header3

De vacature site ‘Werken bij de Overheid’ (wbdo.nl)

De site Werkenbijdeoverheid.nl is ontwikkeld naar aanleiding van het rapport Van Rijn. Uit dit rapport bleek dat de overheid als werkgever bij de Nederlandse bevolking (nog) niet het gewenste imago oproept. Op deze website wordt daarom hard gewerkt om dit te bewerkstelligen. De overheid heeft haar krachten weten te bundelen om een versplinterd beeld tegen te gaan. Voorheen waren werkzoekenden genoodzaakt om langs de websites van de verschillende ministeries, provincies, gemeenten etc. te surfen voor het vinden van vacatures. Door deze website is dit niet meer nodig. Deze site biedt een overzicht van het vacature-aanbod van de overheid en draagt daardoor bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid. Deze carrièresite is puur toegespitst op de overheid en niet zoals de andere carrièresites op commerciële en non-profit organisaties. Je kan je CV achterlaten in de CV-bank van deze site. Naar: werkenbijdeoverheid.nl.