content-header3

Masterclass SPP – 21 maart 2013

Op donderdag 21 maart vond onder de titel ‘Een kijkje in de SPP-keuken’ de derde Masterclass Strategische Personeelsplanning plaats. KLM,  Sector Onderwijs/CAOP, provincie Fryslân en het Maastricht Universitair Medisch Centrum Maastricht  vertelden hoe zij invulling geven aan SPP. Lees hier het verslag van de dag. Zie onderstaande de diverse presentaties:

• presentatie sector Onderwijs/CAOP
• presentatie provincie Fryslan
• presentatie MUMC

Masterclass SPP – 13 juni 2013
Op donderdag 13 juni vond in Utrecht de tweede Masterclass SPP plaats, waarbij we weer een kijkje namen in de SPP-keuken van verschillende organisaties. Aan het woord kwamen de provincie Gelderland, gemeente Maastricht, Capgemini en de Efteling. Lees hier het verslag van de dag.

Bekijk hier de presentatie van de provincie Gelderland en de gemeente Maastricht. De Efteling en Capgemini hebben aangegeven  dat  i.v.m. de privacy en bedrijfsvertrouwelijke gegevens,  geen presentaties worden verspreid. Mocht u hierover toch nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.