Vacature expertgroep Provincie Loopbaan Campus

Vanaf maart 2019 staat de Provincie Loopbaan Campus online – de opvolger van Meesterinjewerk.nl. Met de Provincie Loopbaan Campus ondersteunt het A&O-fonds Provincies provinciemedewerkers bij hun loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap.

De wereld is in beweging en het werk verandert in een hoog tempo. Ook het werk bij de provincie. Om aansluiting te blijven houden bij deze ontwikkelingen is het van belang dat de site verder doorontwikkeld wordt. Dat kunnen wij als A&O-fonds Provincies niet alleen! Hiervoor maken wij graag gebruik van jouw kennis en ervaring.

We zijn voor de expertgroep Provincie Loopbaan Campus (PLC) op zoek naar HR-professionals en leden van OR en GO die interesse hebben in het vraagstuk van loopbaanontwikkeling en mobiliteit en die hun kennis en enthousiasme met ons willen delen.

Wil je graag meedenken in de verdere ontwikkeling en implementatie van de Provincie Loopbaan Campus? Meld je dan aan bij Marga Waldekker. Ook met vragen kun je bij haar terecht.

← Naar Expertgroepen