Het A&O-fonds op bezoek bij jouw provincie?

In het kader van onze communicatiecampagne willen we onze producten ook in de provinciehuizen onder de aandacht brengen! Hierbij zoeken we aansluiting bij bestaande evenementen of activiteiten bij de provincies die in relatie staan tot bijvoorbeeld vitaliteit & gezondheid, ontwikkeling of mobiliteit. Je kunt hierbij denken aan activiteiten in het kader van de ‘Nationale Vitaliteitsweek’, ‘Week van de werkstress’ of ‘Week van de Mobiliteit’. Of andere evenementen die georganiseerd worden. Wij komen dan persoonlijk langs om in de sfeer van dit evenement onze producten toe te lichten met behulp van een iPadzuil.

Aan alle hoofden P&O en de vakbonden is een brief uitgegaan met het verzoek om inzicht in de evenementen waarbij het A&O-fonds aan kan sluiten. Mocht je zelf betrokken zijn bij een evenement of activiteit binnen je provincie, waarvan je het idee hebt dat het A&O-fonds daar goed bij kan aansluiten, laat het ons dan weten! We willen graag elke provincie een keer bezoeken.

Heb je vragen of ideeën? Dan kun je contact opnemen met Hedwig Oppenheim.