Header Het Goede Gesprek

Download de tool Het Goede Gesprek!

Ga naar de downloadpagina en start direct

Ga direct aan de slag!

De tool Het Goede Gesprek

Alles binnen handbereik voor jouw goede gesprek!

Met de tool Het Goede Gesprek kun je gemakkelijk je goede gesprek voorbereiden en vastleggen, voor jezelf of samen met je leidinggevende. Het doel van de tool: jou als provinciemedewerker helpen om nog beter het goede gesprek te voeren. En niet te vergeten: tijd besparen, doordat alles wat je moet doen, in één tool verpakt zit. Maak er gebruik van daar waar jij het handig vindt!

Wat kun je ermee?

 • App of webversie 
  Je kunt kiezen of je de app gebruikt of de webversie, dus via je smartphone/tablet of via je laptop. Maar net wat je prettiger vindt, of wat je op dat moment beter uitkomt. Ze zijn één op één naast elkaar te gebruiken.
 • Werk samen in de tool 
  De tool is zo ingericht dat je heel gemakkelijk samen met je leidinggevende aan jouw gesprek kunt werken. In de tool kun je het gesprek voorbereiden en na afloop kun je je verslag vastleggen. Dit bespaart je tijd en heen-en-weer mailen.
 • Ook te gebruiken zonder gesprek aan te maken 
  Je kunt de tool gebruiken zoals jij wilt zónder dat je eerst een gesprek moet aanmaken. Dus als je de tool alleen wilt gebruiken om ideeën/tips voor je gesprek op te doen, dan kan dat. Maar je kunt de tool ook gebruiken om van A tot Z je gesprek voor te bereiden, vast te leggen en te evalueren.
 • Suggesties voor gespreksonderwerpen
  De tool biedt je vele suggesties voor gespreksonderwerpen voor jouw goede gesprek, ingedeeld naar verschillende categorieën. Dit kan je op ideeën brengen over wat je kunt bespreken of structuur geven aan je gesprek. Natuurlijk kunnen jij en je leidinggevende ook eigen onderwerpen toevoegen. Ook kun je je eigen notities toevoegen om je gesprek voor te bereiden.
 • Krijg gemakkelijk feedback
  Je kunt op een makkelijke manier feedback vragen bij collega’s of anderen waar je mee samenwerkt, waarbij je gebruik kunt maken van vaste feedbackvragen, maar ook je eigen vragen kunt toevoegen.
 • Cao-regelingen
  In de tool zijn op een overzichtelijke wijze alle cao-regelingen na te lezen.

Vragen?

Heb je vragen over de tool? Kijk dan bij de veelgestelde vragen! Of bekijk de presentatie met tips die tijdens het Vragenuurtje op 7 december 2020 besproken zijn.

De tool uitgelegd in een animatie

In onderstaande animatie wordt in twee minuten uitgelegd hoe de tool jou kan helpen bij het voeren van het goede gesprek.

Bekijk de flyer

In één oogopslag weten wat je met de tool Het Goede Gesprek kunt? Klik op het plaatje om de flyer te downloaden.

A&O- infographic - HGG _ 06_10

Voor leidinggevenden

Als leidinggevende wil je je medewerker ondersteunen bij het voeren van het goede gesprek. En misschien kun je zelf ook handvatten gebruiken om structuur te geven aan het gesprek. Download daarom ook als leidinggevende de tool. Wil je eerst meer informatie over de uitgangspunten van de tool Het Goede Gesprek? Bekijk dan de pagina speciaal voor leidinggevenden.

Lees meer
Portrait of young businessman wearing eyeglasses and standing outside conference room. Portrait of happy business man wearing spectacles and looking at camera with copy space. Satisfied proud man feeling confident in a modern office.