Jonge provincieambtenaren gezocht!

Gepubliceerd op 07 - 03 - 23

Banner met tekst Jonge provincieambtenaren gezocht!In het najaar van 2022 deed het jonge ambtenarennetwerk FUTUR samen met het A&O-fonds en CNV Jongeren onderzoek naar de werkdruk en het werkgeluk bij jonge provincieambtenaren. Het onderzoek heeft bruikbare inzichten opgeleverd waar we iets mee willen doen! Daarom ondernemen wij samen met FUTUR nu actie. We gaan ons gezamenlijk inzetten om de wensen en behoeften van die jonge provincieambtenaar zo goed mogelijk mee te nemen in de arbeidsvoorwaarden van de toekomst om zo een (nog) fijnere werkplek te creëren.

Werkgevers en de vakbonden vinden het belangrijk om oog te hebben voor jongeren en willen daarom graag op 17 april het gesprek aangaan met jonge provincieambtenaren. Dit is een unieke en interessante kans om actief stappen te ondernemen voor het verbeteren van het werkgeluk van jou en je collega’s! Wil jij een bijdrage leveren aan je eigen arbeidsvoorwaarden en meepraten? Reageer dan snel, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Alvast voor in je agenda:
Het cao-gesprek is op maandag 17 april van 10.00-10.45 uur in Utrecht. Om daar goed voorbereid aan tafel te kunnen zitten, hebben wij op maandag 3 april een moment geprikt om de opbrengsten van het onderzoek te bundelen tot een aantal sterke pitches/dialoogpunten. Dit gebeurt tijdens een digitale bijeenkomst van 15.00 tot 16.30 uur. Zet deze data alvast in je agenda!

Aanmelden

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.