Leerplatform A&O ProvinciE-learning vernieuwd

Het leerplatform van A&O ProvinciE-learning is vernieuwd en maakt het leren voor jou als provinciemedewerker nog eenvoudiger!

Het platform is in een compleet nieuw jasje gestoken en biedt door zijn aangepaste indeling, aantrekkelijke vormgeving en het gebruik van pictogrammen, nu een nog duidelijker overzicht van alle cursussen, webinars en essentials die je kunt volgen. In één oogopslag zie je bijvoorbeeld een korte toelichting, de duur en de moeilijkheidsgraad van de cursussen en of je een certificaat kunt behalen. De filterfunctie zorgt ervoor dat je nog sneller een cursus vindt die bij je past.

Wil jij jezelf ontwikkelen, nieuwe kennis opdoen of weggezakte kennis weer ophalen? Bekijk dan snel het gratis online aanbod van A&O ProvinciE-learning!

Als je al een account hebt, log dan hier in en profiteer direct je van de nieuwe leeromgeving. Ben jij nog niet begonnen met e-learning? Wacht dan niet langer en maak een account aan. Leren was nog nooit zo gemakkelijk!

Bekijk hier het filmpje over het nieuwe platform.