MZ Pressure Cooker bij provincie Zeeland afgerond

De provincie Zeeland heeft in januari de MZ Pressure Cooker Provincies afgerond die in 2019 was aangeboden door het A&O-fonds Provincies. Samen met CNV Jongeren/FNV Jong werd naar een oplossing gezocht voor de probleemstelling: ‘Jongeren die de organisatie binnenkomen, vinden hun weg niet goed genoeg’. Het enthousiasme binnen de groep was groot en de Pressure Cooker is beoordeeld met een 8,5.

In drie sessies, waarbij zowel de oorzaken als tientallen oplossingen op tafel kwamen, is uiteindelijk gekozen voor de oplossingen: Mentor aanwijzen voor nieuwe mensen, Protocollenlijst/inzichtelijk maken processen en Starterskit & Intervisiegroepen breder inzetten. Met de aangedragen oplossingen en de basis van de uitwerking hiervan, gaat de provincie Zeeland aan de slag om één of meerdere van de benoemde oplossingen daadwerkelijk tot uitvoer te laten komen.