Nieuw cursusaanbod A&O ProvinciE-learning

Het nieuwe cursusaanbod A&O ProvinciE-learning staat online! Als provinciemedewerker heb je weer een jaar lang gratis en onbeperkt toegang tot dit aanbod.

Je vindt hier cursussen en webinars binnen de thema’s Persoonlijke ontwikkeling, Communicatie, 21ste Eeuwse vaardigheden, Vitaliteit & Gezondheid en Provinciespecifiek.

Ook het aanbod van cursussen op het gebied van Vitaliteit & Gezondheid in de A&O Provincie Academie is aangepast. En er is een nieuwe selectie van 50 e-books in de A&O ProvinciE-bieb weergegeven.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. Als je al een inlogcode hebt, log dan direct in op de portal van A&O ProvinciE-learning. De cursussen zijn aan je account toegevoegd.