Nieuw: Provincie Loopbaan Campus

Gepubliceerd op 12 - 03 - 19

Wil je werken aan je loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap? Dat kan op de nieuwe website de Provincie Loopbaan Campus. Met de site – de opvolger van Meesterinjewerk.nl – ondersteunt het A&O-fonds Provincies jou als provinciemedewerker bij het vinden van de antwoorden op de vragen ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat is mijn volgende stap?’
De site is in een volledig nieuw jasje gestoken en is nu ook geschikt voor telefoon en tablet. Bovendien is de Provincie Loopbaan Campus uitgebreid met een aantal functionaliteiten, waaronder:

  • Een dashboard met informatie over jouw activiteiten.
  • Naast diverse testen bevat de site nu ook loopbaanopdrachten om antwoorden te vinden op vragen over jouw ambities, kwaliteiten, uitdagingen en verborgen talenten.
  • Uitbreiding van de mogelijkheden in je ePortfolio, zoals verschillende formats voor je cv en de mogelijkheid om foto’s en video’s toe te voegen.

 

Wil je weten wie je bent, wat je kunt en wat je volgende loopbaanstap is? Aarzel dan niet en ga naar de Provincie Loopbaan Campus. We wensen je veel ontwikkelplezier!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.