Nieuwe directeur per 1 mei

Per 1 mei 2020 mogen we onze nieuwe directeur verwelkomen, Maurice Tramper. Maurice is sinds 2017 onderdeel van het Dagelijks en Algemeen Bestuur en is sinds 1 januari 2020 reeds als interim directeur werkzaam voor het A&O-fonds Provincies.

Maurice aan het woord:
“Zelfregie en ontwikkeling van medewerkers heeft altijd mijn interesse gehad. Als één van de sociale partners aan de cao-tafel heb ik me hier dan ook met volle overtuiging voor ingezet, waarbij ik heb geprobeerd om arbeidsvoorwaarden te creëren waar voor medewerkers veel ruimte is om regie over hun eigen loopbaan te nemen. Echter heb ik ook gemerkt dat cao-afspraken in de praktijk soms moeilijk kunnen worden uitgevoerd, zonder adequate ondersteuning en de juiste tools. Het A&O-fonds Provincies heeft altijd mijn warme interesse gehad, omdat zij juist in de positie zitten om de sector daarin optimaal te ondersteunen.

Met groot enthousiasme ga ik dan ook aan de slag als directeur van het fonds, om de medewerkers binnen de sector – in goede samenwerking met de P&O-professionals en OR-en – meer te bieden dan alleen afspraken op papier en hun maximaal te ondersteunen in het veranderende werkveld.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met de sector en voor vragen of kennismaking, kun je uiteraard contact met mij opnemen.”