Nog twee MZ Pressure Cookers Provincies

De MZ Pressure Cookers Provincies worden enthousiast ontvangen. Inmiddels hebben vier provincies aangegeven ermee aan de slag te willen. Samen met CNV Jongeren/FNV Jong gaan zij hier invulling aan geven, vanuit een vraagstuk van de eigen provincie.

Dit betekent dat er nog twee gratis Pressure Cookers te vergeven zijn. Dus als je interesse hebt, meld je dan snel aan! Of ben je nog niet overtuigd? Neem dan contact met ons op.

De Pressure Cooker is dé methodiek om jonge medewerkers tot en met 35 jaar kort en krachtig mee te laten denken over een actueel medezeggenschaps- of personeelsthema. Met de MZ Pressure Cooker Provincies kun je:
• Jonge medewerkers in contact brengen met de medezeggenschap van jouw provincie
• Input van jonge medewerkers verzamelen over een actueel organisatievraagstuk

Lees hier meer of meld je aan >>