Nu meer dan 800 e-books in de A&O ProvinciE-bieb

Het aantal e-books in de A&O ProvinciE-bieb hebben we uitgebreid. Vanaf nu heb je als provinciemedewerker toegang tot meer dan 800 gratis e-books! Ook kun je luisteren naar audioboeken. Er zit vast iets tussen dat jou interesseert. En je kunt bovendien certificaten behalen!

De A&O ProvinciE-bieb is een gratis online bibliotheek voor provinciemedewerkers met educatieve, bondige boeken die je nergens anders vindt. Het pakket bevat unieke boeken binnen de thema’s:
• Accountancy & Financieel management
• Carrièremanagement
• Communicatie & Presentatie
• IT-management
• Management & Strategie
• Marketing & Sales
• Office programma’s
• Ondernemen
• Persoonlijke Ontwikkeling
• Solliciteren

Je kunt de boeken direct downloaden en lezen of beluisteren op elke device. Terwijl je onderweg bent of gewoon thuis op de bank, kortom wanneer het je uitkomt.

Wil je bijleren en je talenten nog verder ontwikkelen? Ga dan naar de A&O ProvinciE-bieb!