Meld je aan voor Ontwikkelsessie 2021

Gepubliceerd op 16 - 03 - 21
Elk jaar gaat het A&O-fonds Provincies met de professionals uit de provinciale sector in overleg om ideeën te genereren voor het innoveren en verrijken van het A&O-aanbod op het gebied van leren en ontwikkelen. Dit jaar in de vorm van een Ontwikkelsessie in de week van 12 april. Ben jij er ook bij?

Videoboodschap Emma Stoks*:

Wat gaan doen?
We gaan naar buiten. Tenminste, als je dat wilt. De Ontwikkelsessie is dit jaar zo vormgegeven dat je het plaatsonafhankelijk kunt volgen. Je kunt eropuit gaan en de sessie volgen terwijl je aan het wandelen bent. Maar je kunt ook binnen blijven, op de bank met een kopje thee. Net wat jij prettig vindt!

De Ontwikkelsessie is ook tijdonafhankelijk. Je hebt in de week van 12 april de hele week de tijd om het programma te volgen. Je bepaalt dan zelf welk moment in die week voor jou het beste uitkomt.

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

  1. In eerste instantie kun je luisteren naar de podcast van Emma Stoks over informeel leren. Als jonge ondernemer en ervaringsdeskundige in het inrichten van effectieve leerprocessen is Emma dé persoon die je op een verfrissende manier laat inzien hoe je leuker, slimmer en duurzamer kunt groeien. Emma heeft een aantal gesprekken gevoerd met professionals bij de provincies, zodat de vragen die leven in de provinciale sector op het gebied van leren en ontwikkelen, aan bod komen. De podcast is dan ook op maat gemaakt.
  2. Na de podcast vragen we je om toch even achter je beeldscherm te gaan zitten. Want natuurlijk zijn we benieuwd naar jouw input voor het A&O-aanbod. Dus laat je inspireren door Emma Stoks en geef vervolgens jouw ideeën aan ons door. Je hebt hier tot het einde van de week, vrijdag 16 april, de tijd voor.
  3. Een week later, op donderdag 22 april van 11.00 tot 12.00 uur, hebben we een online wrap-up met elkaar. We delen hierin de resultaten van de geleverde input en praten in groepjes verder over de toekomstige samenwerking tussen de sector en het A&O-fonds als het gaat om Leren & Ontwikkelen.

 

Aanmelden
Helaas, je kunt je hier niet meer voor aanmelden.

*Emma Stoks besloot op haar 17e om niet te studeren, maar haar eigen leren te organiseren in de echte wereld. Ze dook diep in de wereld van informeel leren en vond antwoorden op vragen als: hoe kun je het beste je eigen leren sturen? Wat heb je nodig om te zorgen dat je gemotiveerd blijft? Hoe vind je mentoren en mensen om samen mee te leren? Sindsdien geeft ze lezingen over (informeel) leren en begeleidt ze organisaties bij het implementeren van effectieve leerstrategieën. Emma’s focus hierbij is altijd: hoe kunnen gebruik maken van de kennis die er al is en het leren dat onbewust al gebeurt? Meer over Emma en haar werk vind je op haar website, haar eigen online universiteit en haar TEDx talk.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.