Provincie Loopbaan Campus stopt!

Gepubliceerd op 02 - 06 - 22

De Provincie Loopbaan Campus, ons loopbaanplatform voor alle medewerkers in de provinciale sector, stopt per 21 september 2022.

Heb jij een account voor de Provincie Loopbaan Campus en wil je niet dat je gegevens verloren gaan? Download de instructies om je gegevens voor jezelf te bewaren.

Let op: doe dit vóór 21 september, want daarna is het niet meer mogelijk. Alle persoonlijke gegevens die jij hebt opgeslagen in jouw account van de PLC worden daarna verwijderd en vernietigd.

Instructie downloaden

Hoe wij omgaan met persoonsgegevens kan je nalezen in onze privacyverklaring. Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met Marga Waldekker, programma manager via marga.waldekker@aenoprovincies.nl of 070 – 763 00 42.

Ondersteuning bij je loopbaanontwikkeling via het A&O-fonds

Wij blijven je ondersteunen bij het werken aan je loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap.

Het Talentkompas

Het Talentkompas is een gratis online instrument voor jou als medewerker van de provinciale sector. Het bestaat uit een aantal vragenlijsten, en levert een uitgebreide rapportage op met je kwaliteiten en tips voor ontwikkeling en loopbaanadvies. 

Lezen en luisteren over loopbaanontwikkeling

In onze A&O ProvinciE-bieb vind je verschillende      e-books en podcasts over loopbaanontwikkeling,      van inzicht in je talenten tot solliciteren.

Online loopbaancoaching

In een online één-op-één gesprek geeft een loopbaanadviseur jou een eerste antwoord op je loopbaanvragen en voorziet je van persoonlijk advies. 

Jezelf (verder) ontwikkelen

Wil je jezelf ontwikkelen via een korte, krachtige online cursus? Of wil je weggezakte kennis opfrissen? Volg dan een van de gratis online cursussen van A&O ProvinciE-learning.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.