Provincie Loopbaan Campus is gestopt!

Gepubliceerd op 02 - 06 - 22

De Provincie Loopbaan Campus, ons loopbaanplatform voor alle medewerkers in de provinciale sector, is per 21 september 2022 gestopt.

Natuurlijk blijven we je als A&O-fonds ondersteunen bij het werken aan je loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. Bekijk hieronder hoe wij dit doen.

Ondersteuning bij je loopbaanontwikkeling via het A&O-fonds

Wij blijven je ondersteunen bij het werken aan je loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap.

Het Talentkompas

Het Talentkompas is een gratis online instrument voor jou als medewerker van de provinciale sector. Het bestaat uit een aantal vragenlijsten, en levert een uitgebreide rapportage op met je kwaliteiten en tips voor ontwikkeling en loopbaanadvies. 

Lezen en luisteren over loopbaanontwikkeling

In onze A&O ProvinciE-bieb vind je verschillende      e-books en podcasts over loopbaanontwikkeling,      van inzicht in je talenten tot solliciteren.

Online loopbaancoaching

In een online één-op-één gesprek geeft een loopbaanadviseur jou een eerste antwoord op je loopbaanvragen en voorziet je van persoonlijk advies. 

Jezelf (verder) ontwikkelen

Wil je jezelf ontwikkelen via een korte, krachtige online cursus? Of wil je weggezakte kennis opfrissen? Volg dan een van de gratis online cursussen van A&O ProvinciE-learning.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met Marga Waldekker, programma manager via marga.waldekker@aenoprovincies.nl of 070 – 763 00 42.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.