Ontwikkeldag – 19 maart 2019

Op dinsdag 19 maart 2019 organiseert het A&O-fonds Provincies voor de tweede keer de Ontwikkeldag, dé dag over leren en ontwikkelen bij provincies. Samen met de professionals uit de sector wil het A&O-fonds ideeën genereren voor het innoveren en verrijken van het A&O-leeraanbod.

Programma
Tijdens het ochtendprogramma staat de vraag centraal: “Hoe stimuleer je medewerkers tot leren/ontwikkelen?”. Aan de hand van aansprekende voorbeelden van zowel binnen als buiten de sector bespreken we ervaringen in het stimuleren van medewerkers tot leren en ontwikkelen.

In de middag zullen we aan de hand van verschillende workshops de 21-eeuwse vaardigheden verkennen, o.a. door middel van een heuse Escaperoom! Daarnaast is er volop de gelegenheid kennis en ‘best practices’ op te halen en te delen.

Deelnemen?
Wil je als professional op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen, ervaring opdoen in een escaperoom en invloed hebben op het aanbod van het A&O-fonds? Meld je dan aan voor de Ontwikkeldag 2019!

Datum: Dinsdag 19 maart 2019
Tijd: Van 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) tot 15.30 uur
Locatie: Eindhoven, loopafstand centraal station

Aanmelden kan tot 1 maart via info@aenoprovincies.nl.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Bekijk hier de uitnodiging en stuur deze door aan mogelijk geïnteresseerde collega’s.