Themadagen Diversiteit & Inclusie

Gepubliceerd op 21 - 01 - 21

Diversiteit en inclusie zijn wereldwijd actuele thema’s, zo ook voor de provinciale sector. De sociale partners hebben bij de totstandkoming van de provincie cao zich uitgesproken over het belang van diversiteit binnen de provinciale organisaties. Ze hebben afgesproken om een landelijke themadag te organiseren waarop alle provincies gezamenlijk dit thema kunnen verkennen. Vanwege de Covid-19 maatregelen is deze dag omgezet in vier afzonderlijke Webinars die verspreid in de periode januari tot en met maart 2021 worden georganiseerd.

Op deze pagina kun je de webinars die reeds hebben plaatsgevonden, terugkijken met ondertiteling.

Webinar 1. ‘Exclusie gaat van nature, inclusie is te leren!’ van woensdag 13 januari

Over het webinar: Esther Mollema is spreker, trainer, schrijver, onderzoeker en directeur van Direction. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in de thema’s diversiteit, inclusie, onbewuste vooroordelen en high performance organisaties. In gesprek met Malika Elmouridi vertelt Esther over de onbewuste mindbugs, de werking van macht en de uitsluitingsmechanismen. Saman Amini brengt in beeld welke impact uitsluiting heeft.

Wil je weten met welke micro acties je inclusie kunt leren en bevorderen? Kijk dan deze sessie terug. In verband met auteursrechtelijke afspraken wordt de sessie voor slechts vier weken beschikbaar gesteld.

Bekijk hieronder het webinar.

De cao themadagen zijn toegankelijk voor medewerkers van provincies en partijen bij de cao provinciale sector. Je kunt je hier nog aanmelden voor de komende webinars.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.