Tool Het Goede Gesprek gereed!

Jij en je leidinggevende voeren steeds vaker ‘het goede gesprek’ ter vervanging van de traditionele functionerings- en beoordelingsgesprekken. Maar hoe doe je dat nou precies? En hoe kun je je goed voorbereiden? Het A&O-fonds Provincies heeft in opdracht van de cao-partijen de app Het Goede Gesprek ontwikkeld die jou, en ook je leidinggevende, hierbij kan ondersteunen. Maak er gebruik van daar waar jij het handig vindt!

In de app vind je tools, tips en informatie die je helpen bij het voeren van het goede gesprek. Je kunt bijvoorbeeld een gesprek plannen, voorbereiden, vastleggen en evalueren. En om feedback en/of feedforward vragen bij collega’s. Ook zijn de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies (CAP) en veelgestelde vragen opgenomen. De app is onder de naam Het Goede Gesprek te downloaden in de App Store en de Google Play store. Tevens is er een webversie beschikbaar. Download de tool hier!

• Je kunt via een speciale tool gemakkelijk feedback of feedforward vragen bij je collega’s of andere mensen waar je mee samenwerkt.
  • Alle arbeidsvoorwaardenregelingen overzichtelijk in beeld.
  • Beschikbaar als app op je smartphone, dus altijd binnen handbereik.