Vacature Expertgroep Leren en Ontwikkelen

A&O ProvinciE-learning is de e-learningportal van het A&O-fonds Provincies voor alle provinciemedewerkers. Ruim 35 online cursussen zijn op alle momenten beschikbaar en regelmatig hebben we speciale acties zoals de Summer School en de Winter School!

 

Maar de ontwikkelingen op het gebied van online leren staan niet stil. Denk bijvoorbeeld aan de massive online open courses (MOOC’s) of micro-leren. Ook de provincies blijven zich ontwikkelen. Om te zorgen voor een aanbod dat goed aansluit bij de huidige ontwikkelingen, is het van belang dat A&O ProvinciE-learning actueel blijft. Dat kunnen wij als A&O-fonds Provincies niet alleen!

 

Expertgroep Leren & Ontwikkelen
Het aanbod van A&O ProvinciE-learning komt tot stand in samenspraak met de expertgroep Leren & Ontwikkelen, bestaande uit zowel werkgevers- als werknemersvertegenwoordigers vanuit de sector provincies. Gezamenlijk wordt bekeken op welke wijze zicht kan worden verkregen op ontwikkelingen, wensen en behoeftes van medewerkers en provincies en hoe dit tot uiting komt in het aanbod.

 

Tijdsinvestering: circa 6 uur per jaar vergadertijd.
De expertgroep komt circa tweemaal per jaar bijeen, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Indien nodig is er tussentijd overleg en besluitvorming per e-mail. De vergaderingen vinden plaats in Utrecht.

 

Oproep
We zijn voor de Expertgroep Leren & Ontwikkelen op zoek naar HR-professionals, leden van de OR en managers die geïnteresseerd zijn in leer-, opleidings- en ontwikkelvraagstukken en graag met ons mee willen denken.

 

Meld je aan voor de Expertgroep Leren en Ontwikkelen bij Marga Waldekker. Ook voor vragen kun je bij haar terecht.

 

← Naar Expertgroepen

Zie ook