Vacature Expertgroep doorontwikkeling Het Goede Gesprek

Het A&O-fonds Provincies heeft in opdracht van de cao-partijen de app Het Goede Gesprek ontwikkeld. In de app zijn tools, tips en informatie opgenomen die helpen bij het voeren van het goede gesprek. In 2020 zal verdere implementatie en doorontwikkeling van de app plaatsvinden.

Wat?

De verdere implementatie en doorontwikkeling van de app vloeit voort uit de evaluatie die is gehouden onder medewerkers en provincies. Aan de hand hiervan worden vervolgstappen verder vormgegeven.

Hoe?

De verdere implementatie en doorontwikkeling van de app willen we in nauwe samenwerking met een expertgroep vorm gaan geven. Hiervoor zijn we op zoek naar o.a. HR-professionals, OR-leden, managers en IT-professionals.

Tijdsinvestering

In het begin zullen bijeenkomsten worden gepland centraal in Nederland. Indien mogelijk zullen vervolgafspraken telefonisch plaatsvinden middels conference calls.

Oproep

Ben jij geïnteresseerd in Het Goede Gesprek en/of de technische mogelijkheden van de app. Meld je dan nu aan voor de expertgroep. Voor aanmelden en vragen kun je terecht bij Marga Waldekker.

← Naar Expertgroepen