Vernieuwde Arbocatalogus op de Arbo Campus

De volledig vernieuwde Arbocatalogus is goedgekeurd door de Inspectie SZW en inmiddels gepubliceerd op de Arbo Campus. In de Arbocatalogus vind je een overzicht van risico’s die horen bij jouw werkzaamheden bij de provincie en verschillende leeroplossingen (e-learnings, essentials, instructies) die je helpen om negatieve gevolgen te voorkomen. Op de Arbo Campus is, naast de Arbocatalogus, informatie te vinden over vitaliteit en gezondheid aan de hand van belangrijke vitaliteitsthema’s, zowel voor medewerkers als arbo-professionals.

In april wordt de Arbo Campus onder de aandacht gebracht via de communicatiecampagne. Daarnaast organiseren we een bijeenkomst voor alle provinciale arbo- en vitaliteitsdeskundigen om de implementatie en het gebruik van zowel de Arbo Campus als de Arbocatalogus te bevorderen.