Vijf winnaars A&O Ontwikkelpakket Premium

In het kader van de communicatiecampagne rondom de A&O Provincie Academie, hebben we vijf vouchers verloot voor een jaar lang toegang tot het A&O Ontwikkelpakket Premium. Dit is een cursuspakket met een groeiend, actueel aanbod van honderden online cursussen en webinars. De vouchers zijn gewonnen door Hendrika Bethlehem (Gelderland), Heleen Hamelink (Zeeland), Rebecca Heye (Gelderland), Anja van der Hoeven (Overijssel) en Emmy Meester (Noord-Holland). Allen van harte gefeliciteerd!

Zie hieronder de reactie van de winnaars:

Hendrika Bethlehem (subsidiebeoordelaar provincie Gelderland):
“Ik vind het super dat ik gewonnen heb. Ik deed mee, omdat het altijd leuk is om wat te winnen en mijn kennis te kunnen verbreden. Je bent nooit uitgeleerd. Ik ga mij eerst eens oriënteren op het aanbod en dan kijken of ik iets gerichts kan vinden waar ik in mijn huidige baan of in algemene zin iets aan heb.”

Heleen Hamelink (adviseur opdracht Transitie Omgevingswet provincie Zeeland):
“Ik had eerlijk gezegd niet verwacht in de prijzen te vallen, dus ik ben wel (erg aangenaam) verrast. Heel leuk! Ik volg nu al met plezier de webinars en maak ook regelmatig gebruik van de kennis uit de e-books. De voucher zou ik voor verschillende dingen willen gebruiken. Vooral cursussen die mij meer inzicht geven en in staat stellen als ambtenaar meer aansluiting te maken/zoeken met de bevolking die ‘beperkingen’ ervaart in het ‘normale’ gebruiken van overheidsdiensten en -informatie, hebben op dit moment mijn bijzondere interesse. Ik wil graag meewerken aan een inclusieve samenleving.”

Rebecca Heye (EU-adviseur provincie Gelderland):
“Superleuk en tof dat ik gewonnen heb! Ik ontvang de nieuwsbrief en aanmelden voor de wedstrijden gaat heel makkelijk. Daarom was ik eigenlijk al vergeten dat ik had meegedaan en wat de prijs was. Een extra leuke verrassing dus! Ik heb al een beetje rondgesnuffeld tussen het aanbod. Er is zoveel keuze! Ik denk dat ik begin met talen. Ik wil graag Duits leren en mijn Frans opfrissen. Daarbij ben ik gek op persoonlijke ontwikkeling, dus ik vermaak me wel het komende jaar.”

Anja van der Hoeven (managementassistente provincie Overijssel):
“Wat een verrassing dat ik één van de winnaars ben. Ik win nooit wat.”

Emmy Meester (verkeerscoördinator vaarwegen provincie Noord-Holland):
“Meedoen leek me leuk, altijd een kans pakken op extra ontwikkeling en nieuwe inzichten. Fijn dat ik hier nu extra mogelijkheden voor heb gekregen. Komend jaar ga ik de leergang “Projectmanagement – V.I.P. Verbinden in projecten” volgen. Daarnaast wil ik mijn werkwijze wat opfrissen met korte cursussen, workshops of webinars op divers vlak, ook persoonlijk. Ik doe chronisch veel tegelijk en wil dat goed kunnen managen.”