Online coaching

We leven in ongekende tijden. Dit vraagt soms veel van je. Ervaar je stress en heb je het gevoel continu onder druk te staan? Ben je de hele dag bezig met brandjes blussen en taken afstrepen, maar lijkt je to-dolijst nooit korter te worden? Wil jij je (hybride) werkleven graag anders vormgeven, maar weet je niet zo goed hoe? Mis je de verbinding met je collega’s? Of zou je gewoonweg weer het enthousiasme en de energie willen voelen die je ooit had voor je werk? Ga dan in gesprek met een ervaren coach!

Coachingstraject

In dit gratis coachingstraject – die we aanbieden in samenwerking met The Growth Lab en GROWEVERYDAY – leer jij hoe je vormgeeft aan een werkleven vol verbondenheid, energie en betekenis. Een van de gecertificeerde coaches gaat graag met je aan de slag om je alles te leren over persoonlijk leiderschap, hoe je uitdagingen gaat zien als kansen om te groeien en breekt met niet-helpende patronen. De coach leert je hoe je dicht bij jezelf blijft en je bevlogenheid gebruikt als motor.

Wat kun je verwachten?

  • een gecertificeerde coach
  • zes interactieve online sessies van een uur
  • een persoonlijk groeiplan
  • eventuele evaluatie

Informatie en aanmelden

Wil je gebruikmaken van een online coachingstraject? Via onderstaande button vind je meer informatie over het traject en kun je je aanmelden.

 

Let op: het plannen van een coachingstraject kan alleen met je zakelijke mailadres (provinciale organisatie).

Meer informatie en aanmelden

Privacy gegarandeerd

Deelname aan de coaching loopt volledig via onze samenwerkingspartner The Growth Lab (in samenwerking met GROWEVERYDAY). Het A&O-fonds Provincies en jouw werkgever krijgen geen inzage in jouw deelname en ontvangen geen informatie over de inhoud van het coachgesprek. Via bovenstaande button ‘Meer informatie en aanmelden’ kun je lezen hoe The Growth Lab omgaat met jouw gegevens.

Subsidie ZonMW

Wij bieden het coachingstraject aan aan medewerkers binnen de provinciale sector met behulp van de subsidie van ZonMW ‘Mentale vitaliteit voor werkenden’ . Om zicht te krijgen op de opbrengst van deze subsidieronde, eist de subsidieverstrekker dat er een evaluatie plaatsvindt door hun onderzoeksbureau. Als je gebruikmaakt van een coachingstraject dan betekent dit in ieder geval dat je aan het einde van het traject een korte enquête (circa 10 minuten) krijgt voorgelegd. Daarnaast bestaat de kans dat het onderzoeksbureau contact met je opneemt voor een verdiepend interview. Deze interviews worden steekproefsgewijs gehouden bij organisaties die de subsidie hebben aangevraagd. Meer informatie hierover kun je lezen via de button ‘Meer informatie en aanmelden’.