Voorinschrijving A&O fondsen festival geopend

Op donderdag 4 oktober 2018 wordt het tweejaarlijkse A&O fondsen festival (voorheen HR-festival) georganiseerd. Het festival is een samenwerking tussen de A&O-fondsen Provincies, Waterschappen en Gemeenten en is hét HR-event voor P&O, arbo- en OR-professionals, managers en geïnteresseerden in HR- en organisatievraagstukken uit deze drie sectoren. De rode draad in het aanbod van workshops, activiteiten en lezingen is de ontwikkeling van medewerker en organisatie.
Wilt u als eerste kunnen kiezen uit alle workshops, sprekers en andere activiteiten? Meld u dan alvast aan via de voorinschrijving.

De eerste twee sprekers op het A&O fondsen festival, dat op 4 oktober plaatsvindt, zijn bekend:

• Manon Ruijters is hoogleraar Leren, Ontwikkelen en Gedragsverandering en richt zich op vraagstukken rondom professionele ontwikkeling en organisatie-ontwikkeling. Kernwoorden daarbij zijn leren, professionaliseren, professionele identiteit, leiderschap, professionele teams, teamleren, actieonderzoek, verandervraagstukken.
  • Kilian Wawoe is schrijver van het boek Het Nieuwe Belonen, en gaat in zijn lezing in op de zin en onzin van het belonen en beoordelen van medewerkers. Ook worden er concrete tips gegeven hoe je meer uit medewerkers kan halen, zonder extra te betalen.

Zie voor meer informatie www.aenofondsenfestival.nl. De komende tijd zullen hier sprekers en workshops worden toegevoegd.