Webinars ‘Werken in coronatijd’ als e-learning

In het voorjaar van 2021 zijn er onder de noemer ‘Werken in coronatijd’ verschillende webinars uitgezonden voor medewerkers en leidinggevenden in de provinciale sector om vitaal aan het werk te blijven.

Heb je de webinars gemist? Of wil je bepaalde delen nog terug zien? Dat kan! Alle webinars zijn tot 1 juli 2021 voor iedereen beschikbaar via de portal van A&O ProvinciE-learning.

Je vindt hier de volgende webinars terug:

• Manage je energie (voor medewerkers)
  • Jong gezin en thuiswerken (voor medewerkers)
  • Aandacht voor persoonlijke gebeurtenissen in coronatijd (voor leidinggevenden)
  • Vitaal leidinggeven op afstand (voor leidinggevenden)
  • Young professionals en betekenisvol werk (voor leidinggevende, HR en OR)

De webinars zijn toegevoegd aan het aanbod van A&O ProvinciE-learning. Als je al een account hebt, dan kun je inloggen via onderstaande button. Heb je nog geen account, dan kun ook op de button klikken en in het inlogscherm op ‘registreren’ klikken.

Naar A&O ProvinciE-learning

Steeds meer moeite met thuiswerken? Ga voor e-coaching

Heb jij na al die maanden thuiswerken aan meer individuele ondersteuning? Omdat je de interactie en (ver)binding met collega’s steeds meer mist, omdat het soms een beetje eenzaam voelt, of omdat het je steeds meer moeite om een goede werk-privé balans te vinden?

Wij bieden je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een coach van vitaliteitsbureau Adaptics. Via een gratis e-coachgesprek van 30 minuten helpt de coach jou op weg om je ook tijdens thuiswerken zo vitaal mogelijk te voelen.

Meer informatie over e-coaching en aanmelden