Win een voucher Omgevingswet e-learnings

Vanaf 1 januari 2022 treedt de Omgevingswet in werking. Met de Omgevingswet vereenvoudigt en bundelt de overheid alle wetten en regels op het gebied van de fysieke leefomgeving. Door de deregulering en nieuwe regelgeving gaat er veel veranderen voor provincies, overheid en burgers.

Om jou als provinciemedewerker nog beter voor te bereiden op de komst van de Omgevingswet stelt het A&O-fonds 250 gratis vouchers beschikbaar voor online cursussen over de Omgevingswet.

De cursussen in het pakket zijn ontwikkeld in samenwerking met de Brabantse overheden (onder andere provincie Noord-Brabant, Brabantse waterschappen en Rijkswaterstaat). In dit pakket is alle essentiële kennis rondom de Omgevingswet gebundeld en leer je alles over:
• Een introductie op de Omgevingswet
• Anders werken
• Wat is de Omgevingsvisie?
• Meer over decentrale regels
• Algemene Rijksregels
• Omgevingsvergunning
• Projectprocedure en Projectbesluit
• Omgevingswaarden
• Digitaal Stelsel Omgevingswet

Je hebt bovendien de mogelijkheid om een certificaat te halen. Het pakket is tot 1 januari 2022 voor je beschikbaar.

Laat je provinciemailadres achter en win een van de 250 vouchers! Wees er snel bij, want op = op!

Laat je mailadres achter en win een voucher

Als je vragen hebt, neem dan contact op met Marga Waldekker.