Winnaar Poll ‘Beweeg jij nu genoeg?’

Gepubliceerd op 19 - 05 - 20

Onder de deelnemers van de poll ‘Beweeg jij nu genoeg?’ hebben we een abonnement verloot om online thuis te kunnen sporten in deze coronaperiode. De prijs is gewonnen door Renske Klein van de provincie Utrecht. Gefeliciteerd!

A&O sprak Renske aan de telefoon:

Wat vind je ervan dat je gewonnen hebt?
“Ik was alweer vergeten dat ik had meegedaan, dus het kwam echt als een verrassing. Ik vind het hartstikke leuk en heb eens gekeken wat ik wil gaan doen. Een abonnement op Fitchannel lijkt me wel wat, daar is een breed scala aan aanbod. Leuk om eens wat andere dingen te kunnen uitproberen en ook de andere gezinsleden kunnen meedoen.”

Beweeg je in deze coronatijd minder, evenveel of juist meer?
“Ik beweeg wel minder. Normaal fiets ik vier keer per week naar mijn werk, van de ene kant van Utrecht naar de andere kant. En ik werk op de achttiende verdieping en ik probeer toch wel één keer per dag helemaal naar boven te lopen. Nu thuis beperkt dit zich tot een trap naar de eerste verdieping. Verder loop ik normaalgesproken twee tot drie keer per week hard, helaas kon de groepstraining in deze periode ook niet door kon gaan. We hadden een onderlinge challenge van een marathon lopen in een week bedacht. Maar ik ben iets te enthousiast geweest, want ik heb nu een blessure.”

Ben je bekend met het A&O-fonds?
“Ik maak af en toe gebruik van het aanbod van e-learning en de e-books. Zeker in het begin van het thuiswerken, toen ik nog meer zoekende was, heb ik wat boeken gedownload. Maar ik merk, nu de waan van de dag het weer overneemt, dat ik hier toch weer minder tijd voor heb. Ook vind ik het online vergaderen best vermoeiend, dus ik ben ook blij als ik even niet achter de laptop hoef te zitten. Dan ga ik liever bewegen. Dus dit komt mooi van pas.”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.