Winnaar Smoothiepakket eindejaarscampagne

Gepubliceerd op 28 - 01 - 20

In het kader van onze eindejaarscampagne en met het oog op de goede voornemens voor 2020, hebben we een smoothiepakket verloot. Deze is gewonnen door Jolanda Timmerman van de provincie Gelderland. Van harte gefeliciteerd!

A&O sprak Jolanda aan de telefoon:

Wat vind je ervan dat je gewonnen hebt?
“Heel leuk, ik was erg verrast. Ik wist namelijk eigenlijk niet dat ik had meegedaan. Ik vind het erg belangrijk enquêtes in te vullen, om mijn mening te geven, omdat ik het zelf ook fijn vind als mensen dat bij mij doen. En ik denk dat ik vanuit die gedachte mijn mailadres heb achtergelaten.”

Ben je veel bezig met gezond eten?
“Ja, heel actief. Ik let heel erg op mijn voeding, maak alles zelf. Ik koop bijvoorbeeld noten rauw, maak mijn eigen ketchup, eet geen suiker en geen koolhydraten en ben veganist. Daar ben ik zo’n acht jaar geleden mee begonnen denk ik. Dit betekent niet dat ik niet van lekker eten houd. Als ik uit eten ga, ga ik naar een sterrenrestaurant, omdat daar alles puur is. Daar laat ik me door inspireren. Je kunt de heerlijkste dingen maken van groente. Ook smoothies. Ik heb al een blender dus dit pakket ga ik aan iemand cadeau doen, ter inspiratie.”

Ben je bekend met het A&O-fonds?
“Ja, ik maak veel gebruik van e-learnings. Ik heb bijvoorbeeld de cursus Snellezen gedaan, en een over de dynamiek tijdens vergaderingen. De app Het Goede Gesprek heb ik ook gedownload, maar ik zie nog niet goed hoe ik die kan gebruiken. Dat heb ik ook aangegeven in de enquête die ik natuurlijk heb ingevuld.”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.