Winnaar winactie draadloze koptelefoon

Gepubliceerd op 29 - 10 - 19

In het kader van onze communicatiecampagne rondom al onze instrumenten, hebben we een draadloze koptelefoon verloot. Lisanne van Stormbroek, subsidiemedewerker bij de provincie Overijssel, is de gelukkige winnares. A&O sprak haar aan de telefoon.

Wat vind je ervan dat je de draadloze koptelefoon gewonnen hebt?
“Heel leuk! Ik wilde dit al heel lang hebben, maar het was er nog niet van gekomen. Ik wil hem privé gebruiken, maar ook op het werk in de kantoortuin is het ideaal. Dan zet ik hem bijvoorbeeld op als ik me wil concentreren en weten collega’s ook dat ik niet gestoord wil worden.”

Ben je bekend met het A&O-fonds?
“Ik heb me aangemeld voor A&O ProvinciE-learning. Ik werk als uitzendkracht bij de provincies en ik wist niet zeker of ik hier gebruik van mocht maken. Maar toen het A&O-fonds bij de provincie Overijssel was met de iPadzuil en flyers, heb ik hier meer informatie over gekregen. Ik ben toen de cursus Digitale Veiligheid gaan volgen, omdat dat een hot item is. En ik heb nog een aantal cursussen op mijn lijstje die ik wil volgen. Het is mooi dat het een breed aanbod is, met cursussen voor zowel je werk als je privéleven.”

Ben je veel bezig met je te ontwikkelen?
“Ja, dat ben ik zeker. Ook omdat ik nu, na een vast contract, op uitzendbasis aan de slag ben gegaan bij de provincie. Het is fijn dat er bij de overheid zoveel mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen. Je hoeft niet stil te staan. Dat maakt het interessant.”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.