Workshop Dashboard Personeelsmonitor – 8 oktober

In het najaar organiseert het A&O-fonds Provincies de workshop Dashboard Personeelsmonitor. De workshop vindt plaats in Utrecht op dinsdag 8 oktober 2019 van 13.00-16.30 uur.

Tijdens de workshop kun je kennismaken met het dashboard en direct zelf aan de slag. Naast het dashboard zelf, komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Wat zeggen de cijfers uit de Personeelsmonitor Provincies
• Hoe haal ik actiepunten uit de cijfers
• Hoe maak ik een eigen analyse voor mijn provincie
• Benchmarken

Het A&O-fonds Provincies publiceert jaarlijks de Personeelsmonitor Provincies. Deze is beschikbaar via een online tool: het Dashboard Personeelsmonitor Provincies! Het dashboard bevat alle cijfers van de personeelsmonitor. Je kunt hiermee een analyse of uitsplitsing maken naar provincie of naar doelgroepen, en vergelijkingen maken met collegaprovincies. Kortom: op een snelle, makkelijke manier haal je de cijfers naar boven die je nodig hebt.

Meld je aan via info@aenoprovincies.nl.

Bekijk hier de informatie in de uitnodigingsflyer. Deze kun je ook doorsturen aan een collega voor wie de workshop interessant kan zijn.