Workshop Dashboard Personeelsmonitor – oktober 2021

Wilt u meer uit de cijfers van de Personeelsmonitor Provincies halen? Kom dan op donderdag 7 oktober naar de online Workshop Dashboard Personeelsmonitor! De workshop vindt online plaats van 10.30-12.00 uur.

Tijdens de workshop kunt u kennismaken met het dashboard en direct aan de slag. Naast het dashboard zelf, komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Wat zeggen de cijfers uit de Personeelsmonitor Provincies?
• Hoe haal ik actiepunten uit de cijfers?
• Hoe maak ik een eigen analyse voor mijn provincie?
• Benchmarken

Het A&O-fonds Provincies publiceert jaarlijks de Personeelsmonitor Provincies. Deze is beschikbaar via een online tool: het Dashboard Personeelsmonitor Provincies! Het dashboard bevat alle cijfers van de personeelsmonitor. Je kunt hiermee een analyse of uitsplitsing maken naar provincie of naar doelgroepen, en vergelijkingen maken met collegaprovincies. Kortom: op een snelle, makkelijke manier haal je de cijfers naar boven die je nodig hebt.

Meld je aan via personeelsmonitor@aenoprovincies.nlJe kunt je aanmelden tot maandag 27 september.