Nog een paar gratis MZ Pressure Cookers Provincies

Het A&O-fonds Provincies biedt in samenwerking met CNV Jongeren/FNV Jong nog eens zes MZ Pressure Cookers Provincies aan! Een aantal provincies heeft al aangegeven geïnteresseerd te zijn, dus mis deze kans niet en meld je aan voor de laatste Pressure Cookers die we te vergeven hebben!

MZ Pressure Cooker Provincies is dé methodiek om jonge medewerkers tot en met 35 jaar kort en krachtig mee te laten denken over een actueel medezeggenschaps- of personeelsthema.

Hiermee kun je:
• Jonge medewerkers in contact brengen met de medezeggenschap van jouw provincie
• Input van jonge medewerkers verzamelen over een actueel organisatievraagstuk

De Pressure Cookers worden volledig op locatie verzorgd. Lees de flyer en meld je aan!

Wil je eerst weten hoe de provincies Groningen, Noord-Brabant en Zeeland het ervaren hebben? Neem dan contact op met Justine Feitsma van CNV Jongeren of lees de uitgebreide rapportage van CNV Jongeren en FNV Jong over de drie reeds uitgevoerde MZ Pressure Cookers Provincies.