Ambtelijk Vakmanschap

Als ambtenaar staat je werk vaak in het teken van een maatschappelijke opgave. Dat maakt jouw werk bijzonder en vraagt vakmanschap!

Home » Thema’s » Ambtelijk Vakmanschap

Uitgelicht

tweede

Ambtelijk vakmanschap: multi-level governance

Alles over ambtelijk vakmanschap 2.0: multi-level governance voor ambtenaren.

eerste

Succesvol Projectmatig Werken: Deel 1

In dit eerste deel 1 lees je welke condities nodig zijn om projectmatig werken in te voeren.

tweede

Politiek en macht in organisaties

In deze korte training leer je op een vlotte manier wat politiek en macht inhouden binnen organisaties.

Statenzaal provincie Drenthe

Politiek-bestuurlijk

Als professional binnen de provinciale sector werk je in een bestuurlijke omgeving met politieke invloeden. Dat betekent dat je niet alleen vanuit de vakinhoud kunt opereren, maar rekening moet houden met de wensen van de omgeving. Wat betekent dit voor jouw werkzaamheden en welke vaardigheden horen daarbij? Met ons aanbod willen je optimaal ondersteunen.

Bekijk aanbod

Omgevingswet

Vanaf 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet in werking. Deze wet heeft gevolgen voor jouw werkzaamheden op het gebied van Ruimtelijke Ordening en ook op de manier waarop je met je collega’s en ketenpartners samenwerkt. Bekijk hoe je je nog beter kunt voorbereiden op de komst van de Omgevingswet.

Bekijk aanbod
De omgevingswet heeft gevolgen voor de manier waarop je werkt
Samenwerking met collega’s bij de provincie Limburg

Projectmanagement

Projectmatig werken maakt steeds vaker onderdeel uit van je werk. Hierbij werk je gericht aan een opdracht, in samenwerking met collega’s van andere afdelingen, of met mensen buiten je eigen organisatie. Wij geven je handvatten om het projectmanagement zo goed mogelijk vorm te geven.

Bekijk aanbod

A&O fondsen Festival

Het A&O fondsen Festival is hét tweejaarlijkse festival voor overheidsprofessionals die zich bezighouden met vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie. Het festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren provincies, gemeenten, waterschappen en het rijk. Leren van en met elkaar op lokaal, regionaal en landelijk niveau is wat centraal staat.

Bekijk het aanbod
A&O Fonds