Agenda

 Bekijk onze activiteiten voor de komende periode waar jij als medewerker van de provinciale sector gratis aan kunt deelnemen.

Home » Actueel » Agenda

Dag van de Integriteit

Op donderdag 28 september 2023 vindt de nieuwe editie van de Dag van de Integriteit plaats. Deze keer met als centraal en actueel thema: signaalvaardigheid. Zie jij wat er speelt binnen jouw organisatie?

Kenniscafé ‘Cijfers Personeelsmonitor’

Ben jij benieuwd naar de diepere betekenis achter de cijfers van de Personeelsmonitor? En wil je graag leren van andere professionals die zich in dezelfde situatie bevinden? Dan is deze online sessie speciaal voor jou!

Workshop Bewustwording van je onbewuste vooroordelen

Wil jij weten hoe het zit met jouw onbewuste vooroordelen? En wil je meer gebruik maken van alle verschillen tussen jou en je collega’s? Meld je dan aan voor deze workshop!

Online Training Meer Plezier, minder stress

Wil jij meer plezier en minder stress ervaren in je werk? En in korte tijd hierin grote stappen zetten en leren van anderen? Meld je dan aan voor deze training.

Tweedaagse online training Inclusief Werven en Selecteren

In deze tweedaagse training ontwikkel je inclusieve vaardigheden voor het aantrekken van divers personeel. Zo wordt inclusief werven en selecteren als het ware een tweede natuur van de organisatie.

Startbijeenkomst Vormgeving Dashboard Personeelsmonitor

Meld je aan en grijp de kans om je stem te laten horen en actief bij te dragen aan de vormgeving van het Dashboard Personeelsmonitor!

A&O-Themadag

Ben je projectleider Diversiteit & Inclusiviteit of Banenafspraak, Arbo- en/of Vitaliteitsadviseur of lid van een OR? Meld je dan aan voor deze dag om jouw kennis te vergroten, te netwerken met professionals uit de sector en te investeren in werkplezier.

Workshop Manage je stress (en bewaak je energie!)

Wil jij goed om leren gaan met stress en je energie bewaken? Meld je dan aan voor deze online workshop.