Agenda

Bekijk onze activiteiten voor de komende periode waar jij als medewerker van de provinciale sector gratis aan kunt deelnemen.

Home » Actueel » Agenda

Leernetwerk Werkplezier (Voorjaar)

Plezier hebben in je werk zorgt voor een manier van werken waarvan je energie krijgt en die een positieve bijdrage levert aan je leven en geluksgevoel.

Startbijeenkomst Doorontwikkeling Personeelsmonitor

De volgende stap in de doorontwikkeling Personeelsmonitor

Basistraining Digi-RI&E provinciale sector

Wil jij een vliegende start maken met de Digi-RI&E, meld je dan meteen aan voor de basistraining.

Training meer Plezier en minder stress (Voorjaar)

Wil jij meer plezier en minder stress ervaren in je werk? En in korte tijd hierin grote stappen zetten en leren van anderen? Meld je dan aan voor deze training.

Verdiepende training Digi-RI&E provinciale sector

Heb jij de basistraining ‘Vliegende start’ al gevolgd en wil je meer weten over de Digi-RI&E provinciale sector? Meld je dan aan voor de verdiepende training ‘Vragenlijsten, sjablonen en rapportages maken’.

Werkplezier Wandeling

Al wandelend naar meer werkplezier. Even uitchecken van je werk en inchecken bij jezelf.

Leernetwerk Werkplezier (Najaar)

Training meer Plezier en minder stress (Najaar)