Agenda

Bekijk onze activiteiten voor de komende periode waar jij als medewerker van de provinciale sector gratis aan kunt deelnemen.

Home » Actueel » Agenda

Masterclassprogramma: Behoud is het nieuwe Werven

Bestsellerauteur, spreker en trainer Evert Hatzmann neemt je mee in een bondig en boeiend Masterclassprogramma. Hij draagt je op basis van zijn boek Houd je Feedback! aan hoe je als leidinggevende of als P&O’er inzet op en bijdraagt aan het behoud van talent.

Trainingsprogramma: Zelfregie op Werkplezier

Bestsellerauteur, spreker en trainer Evert Hatzmann neemt je mee in een bondig en boeiend trainingsprogramma. Hij draagt je op basis van zijn boek Houd je Feedback! aan hoe je Eindbaas wordt over je Werkbeleving.

Kenniscafe Cijfers Personeelsmonitor

Ben jij benieuwd naar de diepere betekenis achter de cijfers van de Personeelsmonitor? Meld je aan voor het kenniscafé en ga in gesprek met andere provincies over hun cijfers.

Leernetwerk Werkplezier (Najaar)

Plezier hebben in je werk zorgt voor een manier van werken waarvan je energie krijgt en die een positieve bijdrage levert aan je leven en geluksgevoel.

Training meer Plezier en minder stress (Najaar)

Wil jij meer plezier en minder stress ervaren in je werk? En in korte tijd hierin grote stappen zetten en leren van anderen? Meld je dan aan voor deze training.

Online workshop ‘Bewustwording van je onbewust vooroordelen’

Wil jij weten hoe het zit met jou onbewuste vooroordelen? En meer gebruik maken van alle verschillen tussen jou en je collega’s? Meld je dan aan voor deze workshop.

A&O fondsen festival 2024

Georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. centraal staat leren van en met elkaar op lokaal, regionaal en landelijk niveau.