Zelfregie op Werkplezier

Voor de jonge ambtenaren van de provinciale organisaties het trainingsprogramma ”Zelfregie op Werkplezier”.

Home » Trainingsprogramma: Zelfregie op Werkplezier

Zelfregie op Werkplezier

Trainingsprogramma

Wat is werkplezier nu echt, hoe komt voor jou een optimale werkbeleving tot stand en hoe pak je daar als jonge ambtenaar zelf de regie op?

 

Hoe word je een Eindbaas over je werkbeleving? Dat kom je te weten tijdens het programma!

Het programma

Het Zelfregie op Werkplezier programma wordt verzorgd door bestsellerauteur Evert Hatzmann. Hij draagt je op basis van zijn boek Houd je Feedback! aan hoe je Eindbaas wordt over je Werkbeleving. Evert neemt je mee in een bondig en boeiend trainingsprogramma, met daarin de volgende thema’s:

 

  • hoe motivatie-killers ontstaan en wanneer motivatie-kicks gaan werken
  • hoe je kunt sturen op werkgeluk
  • hoe je autonomie, werk-privé balans en werkvoldoening kunt optimaliseren binnen je eigen omgeving
  • op welke wijze je je werkvoldoening kunt monitoren en regisseren
  • wat de Job Reflector voor je kan doen ten behoeve je zelfregie en
  • de tips & tricks voor jouw Betere Gesprek

 

In de training kun je huidige en toekomstige wensen met betrekking tot je eigen werkbeleving inbrengen; daarnaast leer je omgaan met jouw persoonlijke omgevingsfactoren en maak je een APK van je actuele motivatie-kicks en motivatie-killers.

Kortom, we bouwen ruim tijd en ruimte voor oefening, uitwisseling en toepassing.

Na afloop

Bij afronding van het Zelfregie op Werkplezier programma ben je in staat om je werkbeleving in kaart te brengen, te benoemen en er het Betere Gesprek over te voeren. Na afloop ben je Eindbaas over je Werkgeluk.

Praktische Gegevens

Het Zelfregie op Werkplezier programma bestaat uit 1 dag Masterclass en een terugkom-sessie van 1 dag. De datum voor de terugkomsessie plannen we nog in voor na de zomervakantie, voor de Masterclass als volgt:

 

Op maandag 1 juli 2024, Grand hotel Karel V, Utrecht (5 minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal). Inloop af 09:45 uur, aanvang 10.15 uur en afronding om 15.30 uur

 

Facultatief: na deelname aan dit programma kun je mee gaan doen aan het aansluitend taskforce-programma Zelfregie traject (2-maandelijks, 2 à 3 uur, hybride).
Zowel het Zelfregie op Werkplezier programma, de tool de Job Reflector als het boek Houd je Feedback! worden aangeboden door het A&O-fonds Provincies en zijn daarmee voor deelnemers kosteloos.

 

LET OP: Er is nog maar 1 plaats beschikbaar, dus meld je snel aan!

Meld je aan

Aangeboden

Namens het A&O-fonds Provincies ontvang je als deelnemer een door Evert gesigneerd exemplaar van Houd je Feedback!, met daarin opgenomen een tool om te kunnen werken aan het (verder) verhogen van je werkplezier. Met daarbij een inlog voor de online tool de Job Reflector.